Джазменът Боби Вълчев и музикантите от Биг бенд-Пловдив с диригент Николай Гешев канят на

...
Джазменът Боби Вълчев и музикантите от Биг бенд-Пловдив с диригент Николай Гешев канят на
Коментари Харесай

Боби Вълчев и Биг Бенд Пловдив канят на концерт на свещи на Бунарджика

Джазменът Боби Вълчев и музикантите от Биг бенд-Пловдив с диригент Николай Гешев канят на концерт на свещи на Бунарджика ан 19 април от 19 ч. Входът за събитието е свободен.
Прочетете още
" Датата не е избрана случайно. Тя е единствено боени дни преди 22 април - Деня на земята, а земята е нашия дом, без който животът няма да е толкоз цветен и шарен. Нека ѝ попеем, дано спестим запаси и се върнем към нейното минало, началото, когато е имало единствено огън и ентусиазъм! Нека алегорично свържем празника с екологията на нашите страсти – изчистване и фокусиране на любовта ни и да върнем “пламъка ” на романтиката и топлото отношение към най-близките, тези, които постоянно подценяваме в забързаното всекидневие, както и към корените на дома и родината ", споделят уредниците.

Концертът ще се организира в сантиментална атмосфера на над 1000 свещи, озаряващи музикантите, които извършват най-популярните шлагери на века с аранжименти, основани от Боби Вълчев. Очаквайте трогателен и буен джаз, изразен посредством топлия тембър на Боби Вълчев и спиращите дъха негови импровизации и сола на пиано и тромпет.

Свещите са терапия, която оказва помощ на индивида да излъчва добрина, която от ден на ден липсва в днешния свят. Вибрацията на пламъците отварят прочувствения ни свят. В синхрон със основаните от Боби Вълчев джазови аранжименти, въздействието на тези високи трептения ще бъде още по-силно и ще затвори цикъла на духовното прераждане, духовното възвръщане към положителното и обичта – романтиката.

Боби Вълчев е артист, пианист, тромпетист, композитор и преподавател. Вече над 14 години той живее, твори и преподава джаз в Дубай. Наскоро музикантът получи и извънредно високо отличие – златна виза от държавното управление на Обединените Арабски Емирства за принос към културата и образованието на Дубай.

Участва в голям брой събития по целия свят, измежду които такива за Кралските фамилии на ОАЕ, изложения и доста корпоративни, обществени и частни събития, част е от доста международни джаз фестивали, както и е делял една сцена с имена като  Том Джоунс, Лионел Ричи, Крис Боти, Джейми Кълъм, Стинг и Earth, Wind & Fire.

Събитието се реализира с подкрепата на община Пловдив и на Фондация „ Пловдив 2019 “.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР